Yritysostojen kautta muodostettu tehdasyhtiö

Pro Modules Oy – Tilaelementtejä kerrostaloista pientaloihin.

Pientaloja valmistava Muurametalot Oy on ostanut puukerrostaloja valmistavan JVR-rakenne Oy:n tehdasliiketoiminnan vuoden 2023 aikana. Kolmesta tehtaasta muodostettava tehdasyhtiö tarjoaa tilaelementtejä puukerrostalo- sekä pientalotuotannon tarpeisiin.

Vuoden 2023 loppupuolella tehtyjen konserni- ja organisaatiomuutoksien myötä rakennettu tehdasyhtiön kulkee nimellä ProModules Oy, jonka toimitusjohtajaksi on nimetty Janne Rönkkö. Tunnettu talotehdasbrändi Muurametalot Oy jää yhtiön aputoiminimeksi ja jatkaa toimintaansa normaalisti samalla Y-tunnuksella.

ProModules Oy:n toimitusjohtaja Janne Rönkkö kertoo, että kolmen tehtaan voimin yhtiö pystyy tuottamaan yli 20 tilaelementtiä viikossa. CLT-valmisteisia kerrostalojen huoneistoelementtejä valmistuu jopa 12 kpl viikossa.

”Kapasiteettimme tuottaa tilaelementtejä on erinomainen. Sen merkitys korostuu etenkin puukerrostalojen rakentamisessa, Rönkkö kertoo”

Puurakentamisen tulevaisuus on valoisa

Vaikka rakennusala syöksyy tällä hetkellä merkittävällä vauhdilla alaspäin, Rönkkö näkee tilanteessa enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia.

–”Puurakentaminen kasvaa tulevaisuudessa entisestään. Panostuksemme tilaelementtirakentamiseen sekä CLT:hen kantavat varmasti hedelmää tulevaisuudessa., Rönkkö toteaa

Myös kaavoitus on etenkin isoissa kaupungeissa puurakentamisen puolella ja kysyntää puisille rakennuksille on paljon etenki kerrostalojen puolella.

–”Nyt on aika rakentaa kyvykkyyksiä ja keskittyä siihen, että olemme valmiina, kun rakentaminen lähtee vauhtiin, Rönkkö kommentoi”

Lisätietoja asiasta antaa:

Janne Rönkkö 040 843 4437