Tilaelementtituotteet ja palvelut

Tilaelementtirakentaminen on pitkälle vietyä tehtaassa tapahtuvaa valmisosarakentamista. Yksittäisten elementtien sijaan tilaelementtien avulla tuotetaan valmistiloja, joiden valmiusaste riippuu tilauksen laajuudesta. Tilaelementtien avulla rakennushankkeen läpimenoaika pienenee merkittävästi.

Promodulesin rakentama tilaelementit valmistetaan asiakkaan tilauksesta riippuen joko CLT-massiivipuurunkoisena tai pystyrunkoisena.

Terveellistä ja turvallista rakentamista – tehtaassa

Tehdasrakentamisen hyödyt rakennushankkeessa ovat merkittävät. Esivalmistetut rakennusosat pystytään toteuttamaan sarjatuotantona lämpöisissä ja kuivissa tehdasolosuhteissa. Tehdastyöllä varmistetaan rakentamisen laatu sekä toimiva työmaaprosessi, jossa asiat on mietitty valmiiksi.

Rakennusmateriaalina puu on miellyttävää paitsi fysiologisilta ominaisuuksiltaan myös tunnelman luojana, ja juuri puun runsas läsnäolo tekee massiivipuuelementtikerrostaloista erityisiä. Puun tuttuus ja turvallisuus tulevat materiaalituntemuksesta, sillä tiedämme tarkasti, kuinka puu käyttäytyy normaaliolosuhteissa, mutta myös esimerkiksi tulipalon sattuessa. Massiivipuisten tilaelementtien paloturvallisuus on vähintään vastaavien betonirakenteiden luokkaa. Tämän lisäksi isommat rakennukset varustetaan aina tarvittaessa sprinklauksella, näin ollen paloturvallisuus nousee täysin omaan luokkaansa.

Tekniikkana massiivipuuelementtirakentaminen tarkoittaa ekologisia materiaaleja, kestäviä rakennustapoja sekä tulevaisuuden teknillisiä ratkaisuja, jotka lisäävät sekä asukkaiden että kaupunkien viihtyvyyttä. Massiivipuuelementit ovat turvallinen valinta myös terveyden kannalta, sillä elementtiemme valmistuksessa käytetään allergiavapaata polyuretaaniliimaa, joka ei muodosta kalvoa puulamellien väliin, eikä näin ollen muuta puun rakenteellisia ominaisuuksia estäen sen hengittävyyttä. Elementit säilyttävät siis puun luonnollisen kosteudentasaamisominaisuuden, mikä takaa terveellisen sisäilman.

Tilaelementtien valmiusasteet

  • Valmis tilaelementti, jossa sisustus kiintokalusteineen on toteutettu valmiiksi
  • Levyvalmis tilalelementti.

Tilaelementtien runkomateriaalit

  • CLT-Massiivipuulevy
  • Rankarunkorakenne

Tilaelementtituotteet

  • Huoneistotilaelementti
  • Kylpyhuonetilaelementti